КОЛЕДНО ТЪРЖЕСТВО В ЦОП- ДРАГОМАН

С наближаването на най- християнските празници с приповдигнато настроение за посрещането им, екипът на ЦОП – Драгоман организира Коледно парти на 15.12.2016г. в фоайето на ЦОП. Поканени на партито бяха всички потребители на ЦОП от КЦ- Драгоман и ЦНСТДМ- Драгоман, заедно с техните възпитатели.

              В деня на тържеството залата се украси с новогодишни гирлянди и играчки, подреди се трапеза със сокове, сладки и други лакомства за гостите на партито. През цялото време бе озвучено с подходяща коледна музика и детски песни.

              Със сияещи от радост лица, гостите изпълниха залата и притаиха дъх да чуят приветствието на член от екипа на ЦОП- Драгоман, който

ги поздрави с добри дошли и им отправи пожелания за предстоящите Коледни и Новогодишни празници. Покани ги от сърце да се повеселят. Децата от  ЦНСТДМ – Драгоман поднесоха собственоръчно изготвен подарък с пожелания, отправени към екипа на ЦОП. Част от присъстващите потребители на ЦОП пожелаха да изразят чувствата си, да отправят поздрав към другарчетата си, към възпитателите и не на последно място към екипа ни. Започна веселието. Залата се огласи от възторжен детски глъч, от песни и танци, които продължиха няколко часа.

              Партито приключи с отправени към екипа ни благодарности за организацията на тържеството, за приятното преживяване и емоции, за създаденото весело предпразнично настроение.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
16
17
17
18
19
20