НАДЕЖДА КРЪСТАНОВА
РЪКОВОДИТЕЛ/ПЕДАГОГ
Родена съм в гр. София. От 6 годишна се занимава с танци, а през 2014 г. завърших бакалавър хореограф-педагог със специалност „Българска народна хореография“ в АМТИИ – гр. Пловдив. Професионалният ми опит е свързан с изяви на сцена, концерти и спектакли, както и участия във фестивали. Опитът ми с деца е в сферата на хореографията, учител по танци, екскурзовод и аниматор. Имам интереси в сферата на астрологията, арт терапията, духовните практики и спортът и здравословният начин на живот. Към момента съм педагог в ЦОП Драгоман. Приемам тази позиция като възможност да се развия в традиционна област по нетрадиционен начин. За мен това е предизвикателство, към което подхождам с желание и отговорност.
ЖАСМИНА БОРИСОВА
СОЦИАЛЕН РАБОТНИК
Жасмина Стефанова Борисова - социален работник в ЦОП Драгоман. От 15 години работя в Кризисен център за работа деца жертва на трафик и насилие – гр. Драгоман. Завършила съм МК „ Йорданка Филаретова „ – София през 2001година. Продължавам образованието си в МУ София - ФОЗ – Управление на здравни грижи. Работила съм в ДДЛРГ – в с. Калотина като възпитател в продължение на 5 години. Работата с деца ми дава магнетичен заряд. Приемам позицията си в Соник Старт като ново предизвикателство за развитие.
ДАНИЕЛА БИНЕВА
ПСИХОЛОГ
Има завършена бакалавърска степен психология във ВТУ“ Кирил и Методий“ гр. Велико Търново. Провежда специализирана психологическа диагностика; изготвя психологически заключения, за да подпомогне отделния случай; предоставя психологическо консултиране на ползвателите; оказва индивидуална и групова психологическа помощ; провежда консултации; групови сесии; кризисни интервенции. Разработва с екипа на Центъра индивидуалните оценки и индивидуалните планове за работа с целевата група и участва в разработването на груповите планове за работа, тяхната реализация и актуализация, както и в индивидуалните и групови консултации с потребителите и семействата. Участва в оценяването на индивидуалните нужди на всяко лице и родителския капацитет на семейството и в изготвянето на индивидуален план за психологическото развитие на потребителя.